Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


duiken:opleiding

Duiken

Vanaf 14 jaar kan iedereen bij de vereniging J.O.S.V. Orca een NOB duikopleiding volgen. Jaarlijks starten bij genoeg animo de cursussen voor een 1, 2, en 3- ster brevet. Heel het seizoen door worden hiervoor techniek- en conditietraining in het zwembad gegeven op vrijdagavond van 21.45 uur t/m 23.00 uur.

De theorielessen die bij de duikopleiding horen worden in combinatie met praktijk gegeven. Deze lessen vinden meestal op vrijdagavond rond 20:00 uur plaats in de vergaderzalen van De Kreek.

Uiteraard is er ruimte van deze tijden af te wijken.

Nadat de eerste theorieles heeft plaatsgevonden gaan de cursisten meteen in het zwembad de theorie in praktijk brengen. Op deze manier leer je natuurlijk het snelst deze mooie sport op een goede en veilige manier te beoefenen.

De theorie is compact maar toch zeer compleet en praktijkgericht. Alles wat een toekomstig zelfstandige duiker nodig heeft.

Dit is de nieuwe zeer aantrekkelijke duikopleiding van de Nederlandse Onderwatersport Bond (N.O.B.). De nieuwe opleiding is in de loop van 2006 geïntroduceerd.

In het voorjaar gaat het echte werk beginnen en dan wordt er iedere zondagmorgen in het buitenwater gedoken. Via de site kan je vanaf dan checken waar we die week gaan duiken.

Heb je nog vragen mail dan of nog beter, we zien je wel op het zwembad .

duiken/opleiding.txt · Laatst gewijzigd: 2015/08/05 21:07 door stefan