Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


duiken:duikprotocol_coronavirus

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
duiken:duikprotocol_coronavirus [2020/05/21 13:04]
luuk
duiken:duikprotocol_coronavirus [2020/05/21 14:27]
luuk
Regel 47: Regel 47:
 __Locatie en tijd__ __Locatie en tijd__
   * Bij de gemeente is door j.o.s.v. Orca toestemming gevraagd om als vereniging iedere week, zolang de huidige regels van toepassing zijn, te duiken bij de duikstek Verloren Haven te Kerkdriel. Dit zal dan ook voor de komende tijd de enige duikstek zijn die wij als vereniging zullen bezoeken. De verenigingsduiken kunnen plaatsvinden tijdens de volgende tijden:   * Bij de gemeente is door j.o.s.v. Orca toestemming gevraagd om als vereniging iedere week, zolang de huidige regels van toepassing zijn, te duiken bij de duikstek Verloren Haven te Kerkdriel. Dit zal dan ook voor de komende tijd de enige duikstek zijn die wij als vereniging zullen bezoeken. De verenigingsduiken kunnen plaatsvinden tijdens de volgende tijden:
-  ​* Zondag van 9.00-11.00 uur  +    ​* Zondag van 9.00-11.00 uur  
-  * Vrijdag van 19.30-23.00 uur+    * Vrijdag van 19.30-23.00 uur
   * Op de website van Orca kun je kijken op welke dagen er door Orca wordt gedoken en wie de duikleider is.    * Op de website van Orca kun je kijken op welke dagen er door Orca wordt gedoken en wie de duikleider is. 
  
-Aanmelding +__Aanmelding__ 
-• Doordat ​we vanuit de gemeente met maximaal 10 volwassenen en 5 jongeren in de leeftijd 13 t/m 18 jaar mogen duiken is het verplicht voor iedereen (instructeurs,​ cursisten, fun duikers) om je voor iedere duik aan te melden bij Stephan Jansen. Dit kan via een privé whatsapp bericht waarin je minimaal het volgende vermeld: +  * Ongeordende lijstDoordat ​we vanuit de gemeente met maximaal 10 volwassenen en 5 jongeren in de leeftijd 13 t/m 18 jaar mogen duiken is het verplicht voor iedereen (instructeurs,​ cursisten, fun duikers) om je voor iedere duik aan te melden bij Stephan Jansen. Dit kan via een privé whatsapp bericht waarin je minimaal het volgende vermeld: 
-o Je naam +    ​* ​Je naam 
-o Voor welke datum je jezelf wilt aanmelden +    ​* ​Voor welke datum je jezelf wilt aanmelden 
-o Of je een opleidingsduik of een funduik wilt maken +    ​* ​Of je een opleidingsduik of een funduik wilt maken 
-o Indien van toepassing:  +    ​* ​Indien van toepassing:  
-of een niet duikende bestuurder meeneemt  +      ​* ​of een niet duikende bestuurder meeneemt  
-of je jonger bent dan 18 jaar +      ​* ​of je jonger bent dan 18 jaar 
- +  * Mocht je de contactinformatie van Stephan Jansen niet hebben dan kun je zijn contactinformatie aanvragen via info@josvorca.nl 
-mocht je de contactinformatie van Stephan Jansen niet hebben dan kun je zijn contactinformatie aanvragen via info@josvorca.nl +  ​Aanmelden kan vanaf 5 dagen van tevoren tot maximaal 2 dagen van tevoren. 
- ​Aanmelden kan vanaf 5 dagen van tevoren tot maximaal 2 dagen van tevoren. +    ​* ​Bijvoorbeeld je wilt gaan duiken op zondag 21 juni dan kun je jezelf aanmelden vanaf dinsdag 16 juni tot en met vrijdag 19 juni 
-o Bijvoorbeeld je wilt gaan duiken op zondag 21 juni dan kun je jezelf aanmelden vanaf dinsdag 16 juni tot en met vrijdag 19 juni +  ​* ​Als je jezelf aanmeld voor een duik word er vanuit gegaan dat je ook daadwerkelijk komt behalve als je natuurlijk een van de in de basisregels beschreven klachten hebt. Als jij namelijk op het laatste moment besluit niet te komen houd je namelijk onnodig een plek voor een ander bezet. Mocht je vanwege gezondheidsredenen niet kunnen komen meld je dan onmiddellijk,​ via een privé whatsapp bericht, af bij Stephan Jansen voordat de duik begint. 
-Als je jezelf aanmeld voor een duik word er vanuit gegaan dat je ook daadwerkelijk komt behalve als je natuurlijk een van de in de basisregels beschreven klachten hebt. Als jij namelijk op het laatste moment besluit niet te komen houd je namelijk onnodig een plek voor een ander bezet. Mocht je vanwege gezondheidsredenen niet kunnen komen meld je dan onmiddellijk,​ via een privé whatsapp bericht, af bij Stephan Jansen voordat de duik begint. +  ​* ​Op de dag voor de duik zal op de gezamelijke Orca whatsappgroep de buddyindeling voor de volgende dag bekend gemaakt worden. (mocht je niet aangesloten zijn bij deze groep geef dit dan door via info@josvorca.nl en wij zorgen ervoor dat je wordt toegevoegd) 
-Op de dag voor de duik zal op de gezamelijke Orca whatsappgroep de buddyindeling voor de volgende dag bekend gemaakt worden. (mocht je niet aangesloten zijn bij deze groep geef dit dan door via info@josvorca.nl en wij zorgen ervoor dat je wordt toegevoegd) +  ​* ​Doordat wij maar een beperkte groep mogen vormen is het dan ook niet toegestaan om andere niet duikende gezinsleden mee te nemen naar de duikstek. Een uitzondering hierop is een bestuurder die meekomt omdat het duikend lid nog niet zelfstandig met de auto naar de duikstek kan komen. 
-Doordat wij maar een beperkte groep mogen vormen is het dan ook niet toegestaan om andere niet duikende gezinsleden mee te nemen naar de duikstek. Een uitzondering hierop is een bestuurder die meekomt omdat het duikend lid nog niet zelfstandig met de auto naar de duikstek kan komen. +  ​* ​Mochten er meer mensen zich aanmelden dan dat er plek dan hebben de cursisten en de daarvoor benodigde instructeurs voorrang. De plekken die nog over zijn zullen zo gelijkmatig worden verdeeld over de andere duikers zodat iedereen ongeveer even vaak een funduik kan maken.
-Mochten er meer mensen zich aanmelden dan dat er plek dan hebben de cursisten en de daarvoor benodigde instructeurs voorrang. De plekken die nog over zijn zullen zo gelijkmatig worden verdeeld over de andere duikers zodat iedereen ongeveer even vaak een funduik kan maken.+
  
 __Vervoer__ __Vervoer__
duiken/duikprotocol_coronavirus.txt · Laatst gewijzigd: 2020/05/21 14:27 door luuk