Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


activiteiten:2019:reanimatie

Reanimatie

Algemeen

Op donderdag 21 maart 2019 zal er in De Kreek om 19.30 tot 22.30 een reanimatie cursus gehouden worden. Voor elke duiker binnen Orca is het aanbevolen om te kunnen reanimeren. Zet daarom deze datum in je agenda en meld je aan via activiteiten@josvorca.nl!!

Voor wie

Voor alle duikers (met of zonder brevet) binnen ORCA. Als er nog plaatsen over zijn, zijn eventuele ouders die veel tijd doorbrengen aan de waterkant ook van harte uitgenodigd. De leden zelf hebben wel de eerste keus i.v.m. de beperkte capaciteit. LET OP in de nieuwe 2* opleiding is dit een verplicht onderdeel.

Data

Datum: Donderdag 21 maart 2019
Tijd: 19:30 tot 22:30
Adres: Wilgenpas 2
Plaats: Kerkdriel
Zaal: Lepelaar 1 & 2

Kosten

De kosten bedragen 24 Euro per persoon. Hievoor krijg je ook een drankje tijdens de cursus. Je moet afrekenen op de avond zelf zorg dan ook dat je contant geld bij je hebt. Als je aanvullend verzekerd bent dan kan je mogelijk de kosten terugvragen voor de instructie (18 Euro). Mocht je dit willen laat dit dan vooraf weten dan geef ik dit aan Hans Adriaans door.

Inschrijven

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar activiteiten@josvorca.nl met daarin:
• Je Naam
• Je reanimatie ervaring (BHV diploma, EHBO diploma etc.). Dit zodat de instructeur het niveau van de groep kan inschatten en zo hier zijn verhaal op af kan stemmen.
• Of je in het bezit bent van een reanimatie diploma, aantekening in logboek etc. (Neem deze op de avond zelf mee!)
• LET OP MELD JE AAN VOOR 10 maart!!!

activiteiten/2019/reanimatie.txt · Laatst gewijzigd: 2019/02/25 20:08 door wilbert