Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


start

Welkom bij J.O.S.V. Orca

Agenda

40 jaar Jeugd Onderwatersportvereniging Orca

Op 29 november 1974 is jeugdonderwatersport vereniging Orca (J.O.S.V. Orca) opgericht en dat betekent dat we dit jaar 40 jaar bestaan. Dit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Diverse (extra) activiteiten zullen georganiseerd worden.

We willen jullie nu alvast laten weten dat we op zaterdag 28 juni 2014 met de hele club naar Neeltje Jans gaan. Nadere informatie over wie, wat, waar en hoe volgt zo spoedig mogelijk. Noteer alvast de datum op de kalender en bekijk regelmatig onze website voor de meest actuele informatie.

Algemeen

Jeugd Onderwater Sportvereniging (J.O.S.V.) Orca is opgericht in het jaar 1974. Het is een duikvereniging voor jong en oud. Voor de jeugd (van 7 tot 14 jaar) worden snorkellessen gegeven en voor de oudere jeugd (vanaf 14 jaar) worden duikopleidingen verzorgd.

De jeugd zwemt van 20:00 uur tot 21:30 uur. In die anderhalf uur training wordt naast de snorkelles ook regelmatig een spel gedaan of is er even tijd om vrij te zwemmen. De oudere jeugd begint om 21.45 uur met de conditietrainingen voor de duikopleidingen. Deze training duurt tot 22.45 uur.

Iedere vrijdagavond, behalve in schoolvakanties en op feestdagen, wordt er gezwommen in het zwembad van Sportcentrum De Kreek in Kerkdriel. Het snorkel en duikseizoen begint in september (na de grote vakantie) en eindigt in juli (aanvang grote vakantie).

Iedereen die interesse heeft om te snorkelen of een duikopleiding te volgen mag drie maal gratis proberen en kan daarna lid worden.

start.txt · Laatst gewijzigd: 2016/01/04 20:37 door arthur