Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


start

Welkom bij J.O.S.V. Orca

Corona Update

13-03-2020 - 14:00

De NOB volgt NOC NSF en adviseert al haar leden clubbijeenkomsten tot en met 31 maart 2020 af te lassen. De Nationale Raad Zwemveiligheid stelt dat het voor zwembaden belangrijk is maatregelen te treffen; er mogen de komende periode niet meer dan 100 bezoekers in het zwembad. De Kreek volgt de Nationale Raad: er mogen niet meer dan 100 bezoekers in het zwembad. Wel is aangegeven de website en Facebook-pagina in de gaten te houden; het beleid kan in de loop van vandaag nog aangepast worden. Het bestuur van JOSV Orca heeft besloten het advies van de NOB op te volgen. Dit komt er op neer dat er vanavond – 13 maart 2020 – formeel geen trainingen zullen plaatsvinden. Nu het zwembad vooralsnog wél open is, kunnen leden op eigen verantwoordelijkheid gebruik maken van het zwembad. Wij vragen alle leden die last hebben van koorts, hoesten, niesen en /of keelpijn thuis te blijven. Volgende week berichten wij jullie opnieuw of de trainingsavond doorgang zal hebben.

13-03-2020 - 10:00:

In verband met het virus is er contact geweest met De Kreek. Vooralsnog is het zwembad open, maar men heeft deze ochtend nader overleg. Vanmiddag, zodra er meer bekend is, volgt er meer.

Agenda

Algemeen

Jeugd Onderwater Sportvereniging (J.O.S.V.) Orca is opgericht in het jaar 1974. Het is een duikvereniging voor jong en oud. Voor de jeugd (van 7 tot 14 jaar) worden snorkellessen gegeven en voor de oudere jeugd (vanaf 14 jaar) worden duikopleidingen verzorgd.

De jeugd zwemt van 20:00 uur tot 21:30 uur. In die anderhalf uur training wordt naast de snorkelles ook regelmatig een spel gedaan of is er even tijd om vrij te zwemmen. De oudere jeugd begint om 21.45 uur met de conditietrainingen voor de duikopleidingen. Deze training duurt tot 22.45 uur.

Iedere vrijdagavond, behalve in schoolvakanties en op feestdagen, wordt er gezwommen in het zwembad van Sportcentrum De Kreek in Kerkdriel. Het snorkel en duikseizoen begint in september (na de grote vakantie) en eindigt in juli (aanvang grote vakantie).

Iedereen die interesse heeft om te snorkelen of een duikopleiding te volgen mag drie maal gratis proberen en kan daarna lid worden.

start.txt · Laatst gewijzigd: 2020/03/13 14:16 door wilbert